Leadgenerering

Jeg rådgiver, udvikler og arbejder med landets dygtigste marketingchefer og ledere indenfor digital markedsføring og salg. Jeg driver vækst og udvikling gennem data indsigt og har udviklet AADR metoden (automatiseret adfærdsmæssig dynamisk respons) som sikre relevant kommunikation og branding baseret på dine potentielle kunders adfærd.

Som partner i det digitale markedsførings bureau KONXION har jeg rådgivet små og mellemstore virksomheder strategiske og operationelt om online markedsføring og digital markedsføring.

Jeg har blandt andet lavet kurser, holdt foredrag og afviklet workshops om online markedsføring og digital tilstedeværelse for Succes Online, Ivækst, Venstre, Blue Water, Aalborg Forsyning, CESCOM, ITW, Danske Hoteller, CCBR, SH Group, Hjallerup Maskinforretning, Provarde og Danske Erhvervsskoler og Gymnasier.

Min baggrund er indenfor salg og markedsføring hvor jeg i 25 år har arbejdet med produktlanceringer, markedsføring og salg i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Spanien, England og i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *