Personlig Branding

Personlig strategi

Data er udgangspunktet for enhver succes online. Jeg hjælper dig med at indsamle og strukturere denne data, så relevante konklusioner kan uddrages i en grundig analyse. Jeg arbejder ud fra et holistisk anskuelse, hvor virksomhed og jeg som konsulent danner os et komplet billede af den nuværende digitale markedsføring, og hvad der skal til for at komme derhen hvor vi gerne vil med virksomheden. Jeg arbejder med hjemmeside analyse, sociale medier og brugeradfærd.

På en workshop bliver vi klogere på din forretning og dine kunder. Udbyttet er en klokkeklar digital strategi der underbygger den digitale rejse virksomheden skal på og de mål der er opsat fra ledelse og bestyrelse. 

Den digitale strategi indeholder valg af sociale medier, content platforme, tone of voice, persona, medieplatforme, keyword analyse og konkurrentanalyse.

Med afsæt i strategien laver jeg en marketingplan der er køreplanen for den online markedsføring der skal til for at ramme de rigtige kundeemner på det rigtige tidspunkt med det rette indhold.

Digital markedsføring med AADR

Jeg bruger metoden AADR (automatiseret adfærdsmæssig dynamisk respons) som sikre relevant kommunikation og branding baseret på dine potentielle kunders adfærd. Denne metode er gennemtestet og virker uanset branche. Metoden udnytter de forskellige online platformes styrker, så vi kun fokusere på det der virker.

Der er løbende opfølgnings- og status møder på hvordan vi performer i forhold til strategi og marketing plan Og du modtager en månedlig rapport med relevante action punkter og status.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *